Det har nog inte undgått någon att Coronapandemin inte vill släppa sitt grepp om Sverige och övriga världen. Antingen så har vi själva blivit smittade av sjukdomen eller annars så känner man någon som varit eller är sjuk.
Många blir också väldigt ensamma då restriktionerna hårdnar.

Även vi som ingår i relingsprojektet får tänka om, det är och andra sidan ett ”värdsligt problem” i sammanhanget.  Planerna att fortsätta göra hembesök efter relingen har åter igen fått läggas på is.
Ledgränd udda ”efterbesök” är klara sedan länge och vi hann göra ”efterbesök” på två gårdar på Ledgränd jämna innan vi fick avbryta igen. När vi kan återuppta det vet vi i dagsläget inte. Därför var det bra att ni som bor på Ledgränd fick en enkät från styrelsen som jag hoppas att ni har svarat på.

Gällande reliningen så håller vi nu till längst ner på Stolpgränd jämna.  
Några veckor in på jul/nyårsuppehållet så kommer vi att byta sida på Containrar och fortsätta på Stolpgränd 26-24. Sedan går vi baklänges från Stolpgränd 22 ner till Stolpgränd 12.
På grund av pandemin så kommer vi tyvärr inte att hålla några fysiska informationsmöten på SolhagaGården som vi brukar.
Vi kommer att skicka ut den informationen per brev till alla som skulle blivit kallade till gårdsmötet. Där emot så har vi lagt mer tid på besiktningsbesöket så du som boende får tid att ställa eventuella frågor.

Jag och Entreprenörerna vill också passa på att önska dig en God jul och Ett Gott Nytt År så hoppas vi på ett bättre år 2021.

Gunilla Wickman Rostedt

Projektledare