Nu är vi äntligen inne på den tredje och sista etappen på underhållet att renovera socklarna på alla fastigheterna i Solhaga.
Vi kommer att renovera dem genom att sätta upp sockelskivor, det är ett icke organiskt material som är väldigt slagtåligt och hållbart. Projektet kommer totalt att ta cirka tre år för hela Solhagaområdet.

Vår entreprenör Bygglaget kommer utföra arbetet. Inom en vecka innan Bygglaget börjar renovera din fastighet kommer ni få meddelande om det i er brevlåda.

De kommer att behöva gå in på uteplatser, (ej i inglasade sådana). För att underlätta arbetet för dem så ber vi dig att flytta eventuella krukor och möbler från husets fasad. Är det några växter eller buskar du är väldigt rädd om så kommer det att finnas tillgång till pallkragar med jord i på din innergård där du kan plantera dem under tiden de är på din tomt.

Tar du inte bort växterna så kan vi inte garantera att de klarar sig utan skador, dessa kommer heller inte att ersättas om skada skulle uppstå, då Bygglaget måste gräva efter kanten på fasaden för att komma åt att göra sitt jobb.

Allt du som boende har ordnat på din uteplats/altan efter sockeln vad det gäller sten och plattsättning kommer att återställas löpande under renoveringen.

Har du några frågor angående detta. Kontakta gärna killarna från Bygglaget på plats så svarar de på dina frågor.

Med vänlig hälsning
BRF Solhagas styrelse