Bygglaget och deras underentreprenörer är nu inne på sluttampen på Ledgränd 45 med reliningen. Sedan tar de semester och ni som bor i Solhaga får njuta av lugn och ro under några veckor. Trapphusen Ledgränd 13-43 är klara. I ett par lägenheter saknas det dock något beställt skåp då vi haft lite problem med leveranserna.

Samtalen när jag efterbesiktigar de lägenheter som är klara är väldigt givande. Många som varit oroliga innan reliningen säger efteråt att det  inte var så farligt som man trott från början. Oljuden som uppstår vid bilningen har oftast varit värst. Hanteringen av att inte ha rinnande vatten eller inte ha en ”riktig” toalett under en period har oftast fungerat bättre än vad man föreställt sig innan. Många positiva kommentarer om personalen har jag också fått. De är hjälpsamma och trevliga.

Trots att vi hittat mindre vattenskador och haft krångel med stammar som inte varit utmärkta på ritningarna så ligger vi bra till rent tidsmässigt. Kommer allt att flyta på i samma takt under hösten/vintern så är vår förhoppning att vi blir klara med hela Ledgränd udda till årskiftet.

Vecka 31 kommer killarna tillbaka utvilade och taggade, då går vi in i Ledgränd 47.

Vill passa på att önska alla boende i Brf Solhaga en riktigt skön sommar!