Tiden går så fort, alldeles nyss var det 30 grader varmt. Men nu när man vaknar på morgonen så är det mörkt och temperaturen ligger ofta runt nollan.

Reliningsprojektet pågår som vanligt för fullt och det går sakta framåt, men vår ambition att hinna klart med hela Ledgränd udda innan nyår gick i stöpet då det var fler badrum än vad vi räknat med som hade gammal golvbrunn och således var tvungna att rivas och sedan återställas.
Nu kommer sista trapphuset på udda sidan att få vänta tills efter nyår. Vi tror nämligen inte att de boende har någon lust att sitta utan badrum under julhelgen om något skulle gå fel.
Så vi tar det säkra före det osäkra och väntar.

Eftersom killarna som relinar då kommer att få lite ”tid över” så kommer de istället att gå in och relina tvättstugorna på Ledgränd med början på den udda delen.
Tvättstugan kommer att vara helt avstängd 26 november – 9 december. Alla berörda har fått lapp i sin brevlåda. Sedan kommer de göra samma sak med Ledgränd jämnas tvättstuga, även där så kommer de berörda att få lapp i sin brevlåda när den tvättstugan kommer att vara avstängd.

Vi står också i startgroparna med att gå upp på Ledgränd jämna i januari.
De boende på Ledgränd 2–12 och 56–64 har alla fått kallelse till informationsmöte på SolhagaGården.

Vårt tidsschema som vi uppdaterar med jämna mellanrum visar att vi ligger hyfsat i fas efter våra beräkningar. Så om allt fortsätter som det gör nu och utan några större missöden så kommer vi att vara helt klara med Ledgränd och vara på väg till Stolpgränd jämna till våren 2020.

Gunilla Wickman Rostedt
Projektledare HSB