Nu har vintern till sist kommit till Örebro och Solhaga. Äntligen säger många och andra (som jag) säger tvärtom. De flesta barnen är nog i varje fall överlyckliga att få åka pulka och skidor i snön.
För Byggkillarna blir det lite tyngre och blötare när snön har fallit men det är inga problem.
Vi har ju hunnit med några trapphus sedan vi gick över på Stolpgränd oavsett vad det har varit för väder. Här ser vi att det än så länge är färre antal badrum som har gammal golvbrunn än på Ledgränd.
Det gör att det går liiite snabbare och framförallt minskar kostnaderna för Brf Solhaga. Många passar dock på att kosta på sig renovering, inte bara i sitt badrum utan även andra delar i sin lägenhet när vi ändå är där och stökar. De flesta tycker att det fungerar bra när vi är hos den boende och vi försöker anpassa oss så mycket det bara går när vi är i era lägenheter.

Något att tänka på för er som har reliningen kvar är att inte glömma att ställa ert lås i serviceläge om du inte är hemma på dagarna.
Under de dryga tre åren vi har hållit på är det en handfull boende som glömt detta och sedan rest bort eller till sitt arbete. Det ställer tyvärr till det för oss som är i Projektet.
Glömmer en boende serviceläget så stannar hela det trapphuset upp då vi är beroende av åtkomst till alla lägenheter samtidigt i vissa skeden. Då kan det hända att det trapphuset kommer att ta längre tid än vad vi räknat med från början.

Snart skulle det egentligen också vara dags för informationsmötet på en av de resterande två gårdarna på Stolpgränd jämna. Men tyvärr blir också det mötet inställt på grund av Pandemin.
Det blir även denna gång ett informationsbrev hem i brevlådan.
Jag håller alla tummar och tår att vaccinationerna mot Covid-19 ska hjälpa till så att vi får börja leva normalt igen och alla får börja umgås med nära och kära.